Fidesz: a Jobbik egy kaotikus és rosszul működő párt

A Fidesz-frakció szerint Vona Gábor, a Jobbik elnöke a párt vasárnapi tisztújító kongresszusán mondott beszédében elismerte, hogy pártja kaotikusan és rosszul működik. A kormánypárt parlamenti képviselőcsoportja az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében hangsúlyozza: bár a Jobbik vezetője pártja megújítására és átszervezésére vállalkozik, valójában nem lehet változásra számítani.

“Attól, hogy Vona Gábor tisztújítás ürügyén megkeveri a lapokat, az még ugyanaz a pakli kártya marad!” – írják.

A Fidesz szerint erre utal, hogy a Jobbik elnöke a frakció vezetésére sem talált “alkalmasabb jelöltet, mint az áfacsalásban érintett, közismerten fantomcéges-cégtemetős Volner Jánost”.

“A magát előszeretettel nemzetinek maszkírozó párt oligarchákkal vette körül magát és Kovács Béla EP-képviselőn keresztül idegen hatalmakkal játszik össze” – teszi hozzá a kormánypárt, hangsúlyozva, hogy Vona Gábornak “máig tisztázatlan a szerepe a Kovács Béla nevével fémjelzett korrupciós és politikai botrányban”, továbbá a Jobbik elnöke “arra sem adott magyarázatot, hogy környezetében “milyen szerepet töltenek be az offshore cégekben érdekelt üzletemberek”.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »