Fidesz: a DK Brüsszel szekerét tolja

A Fidesz szerint a Demokratikus Koalíció (DK) Brüsszel szekerét tolja, ami nem csoda, hiszen Gyurcsány Ferenc pártjának magyarellenes és népszavazás-ellenes kampányát is Brüsszelből pénzelik.

Ezt a kormánypárt szerdán azzal kapcsolatban közölte, hogy Varju László DK-alelnök bejelentette: az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordultak egy a győrújfaluiakat a kvótareferendumon való részvételre, illetve nem szavazatra buzdító szórólap miatt. Az alelnök szerint a szórólapon Győrújfalu polgármestere “azzal fenyegetőzik”, hogy a jövőben akkor kapnak majd uniós forrásokat a kormánytól, ha a vasárnapi népszavazáson nemmel szavaznak.

A Fidesz MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Brüsszel és Gyurcsány egy kasszából, egy plakáton egy célért kampányol, hogy ellehetetlenítsék a magyar népszavazást és végrehajthassák a kényszerbetelepítést.

Hozzátették: Gyurcsányék is elismerték, hogy plakátjaikat az európai parlamenti képviselők költségkeretéből finanszírozzák. Az európai szociáldemokraták támogatását pedig a DK plakátjain látható S&D (Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége) logó is jelzi – közölték.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »