Fico nem szorult kórházi ápolásra

Fico nem szorult kórházi ápolásra

Robert Fico (Smer-SD) volt kormányfő nem feküdt be a pozsonyi Szív- és Érrendszeri Betegségek Nemzeti Intézetébe (NÚSCH). Ezt Soňa Valášiková, az intézet szóvivője erősítette meg a TASR hírügynökségnek szerdán.

Robert Fico, a Smer-SD elnökének és volt kormányfőnek a TASR információi szerint ismét egészségügyi problémái vannak. A korábbi információk arról szóltak, hogy egy speciális egészségügyi intézményben ápolják őt Pozsonyban. Ezt két, egymástól független forrás is megerősítette a TASR hírügynökségnek. Végül nem maradt kórházban. Állítólag a pártelnök egészségügyi problémái miatt mondták le a koalíciós tanács szerdai ülését is.

A Smer-SD cáfolta az információt. Ján Mažgút, a párt szóvivője szerint a koalíciós tanács ülését a partnerek megegyezése alapján mondták le. A tanács Peter Pellegrini (Smer-SD) kormányfő tájékoztatása szerint jövő héten ül össze.

Hírdetés

„Az elnök úr ezekben a pillanatokban is a Smer-SD pártközpontjában tartózkodik” – tette hozzá Mažgút.

Fico volt kormányfő 2016 tavaszán szívműtéten esett át a pozsonyi Szív- és Érrendszeri Betegségek Nemzeti Intézetében (NÚSCH). Eddig nem közölték hivatalosan, hogy milyen beavatkozásról volt szó.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »