Fiatal cigánynő rabolt ki egy 83 éves asszonyt

Fiatal cigánynő rabolt ki egy 83 éves asszonyt

Fiatal cigánynő rabolt ki egy 83 éves asszonyt

A 25 éves O. Erika egy tatabányai élelmiszerbolt előtt szólított meg egy idős nőt 2019. május 29-én, délelőtt. Felajánlotta az asszonynak, hogy segít neki hazavinni a megvásárolt holmit, amit a nő el is fogadott.

Hírdetés

Amikor a néni lakásához értek, megkérte, hadd használja a mellékhelyiséget. Ezután a 83 éves néni lakásában O. Erika pénzváltásra kérte a sértettet, aki elővette a pénztárcáját. A gyanúsított erőszakkal elvette azt tőle, kivette belőle a pénzt, és elmenekült a helyszínről.

A 83 éves sértett ezután értesítette a rendőrséget.

A helyi egyenruhások forró nyomon indultak az elkövető felkutatására, akit mindössze másfél órán belül elfogtak. A 25 éves nőt rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, amely során beismerő vallomást tett. O. Erikát a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

A nyomozók kutatást tartottak a gyanúsított lakásán, amelynek során az eltulajdonított pénz egy részét megtalálták. Előkerültek továbbá O. Erika ruhái is, amelyeket a bűncselekmény elkövetésekor viselt. Ezeket a nő kérésére élettársa rejtette el a házuk udvarán lévő disznóólban, ezért a férfi ellen bűnpártolás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »