Fiaival ment lopni a példás családapa

Befejezte a nyomozást a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki kiskorú fiaival tört be egy komlói családi házba. Az anyát orgazdasággal gyanúsítják.

Összesen négyrendbeli lopás elkövetése miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság egy 36 éves pécsi férfi, valamint három fiatalkorú társa ellen, akik 2018. május 28-án a délelőtti órákban betörtek egy komlói családi házba. A megalapozott gyanú szerint a férfi 15 éves ikerfiaival, valamint 17 éves fiával többek között ékszereket, műszaki cikkeket és ruhaneműket vitt el a házból csaknem 400 ezer forint értékben. Az ellopott tárgyak nagy részét az édesanya komlói lakcímén tartott kutatáskor a rendőrök megtalálták és lefoglalták. Az ékszereket a 40 éves nő már eladta, elmondása szerint nem tudta, hogy azok bűncselekményből származnak.

Hírdetés

A rendőrök az apát és fiait a nyomozás során beszerzett adatok alapján beazonosították, majd 2019. május 29-én előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. A nő ellen orgazdaság vétség, a férfi ellen a lopáson túl kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is nyomoztak a rendőrök.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Komlói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

(Police.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »