Férjhez ment Eugénia hercegnő, Erzsébet királynő unokája

Férjhez ment Eugénia hercegnő, Erzsébet királynő unokája

A 28 éves Eugénia hercegnő, II. Erzsébet brit uralkodó unokája, András yorki herceg és egykori felesége, Sarah Ferguson lánya polgári származású barátjához, a 30 éves Jack Brooksbankhez ment feleségül, ugyanazon a helyszínen, ahol öt hónappal ezelőtt, Harry herceg feleségül vette amerikai menyasszonyát, Meghan Markle-t.

A menyasszony ruhája egészen biztosan meghatározza majd a jövő őszi esküvői ruhatrendeket, igazi különlegessége a drámai hajtogatott uszály, a mintás anyag, és persze majdnem vállra eresztett kivágás. Bár korábban azt pletykálták, hogy Eugénia kedvenc divatháza, az Erdem tervezi a ruhát, kiderült, hogy a kreációt Peter Pilotto álmodta meg.

A hercegnő az alkalomból természetesen tiarát is viselt, melyet nagymamájától, a királynőtől kapott kölcsön az alkalomra. A smaragdokkal és gyémántokkal ékesített Greville fejdíszhez szintén smaragd fülbevalók társultak.

Hírdetés

Az esküvőn, melyre összesen 1200 embert hívtak meg, olyan sztárok tették tiszteletüket, mint Naomi Campbell, Liv Tyler, Demi Moore, Robbie Williams, Ellie Goulding, James Blunt és Kate Moss.

A ceremóniára a 97 éves Fülöp herceg, a büszke nagypapa kísérte el feleségét, Erzsébetet. Meghan hercegné és Harry herceg, valamint Katalin hercegné és Vilmos herceg is az első sorokból szemlélte, ahogyan a pár kimondja az igent. Károly herceg azonban felesége, Kamilla hercegné nélkül érkezett, aki Skóciában tartózkodik jelenleg hivatalos ügyben. A királyi szertatás alatt Andrea Bocelli, az olasz tenor énekelt, akit a Királyi Filharmonikus Zenekar kísért.

DailyMail/Hirado.hu

Nyitókép: Daily Express


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »