Férfimozgalmi pozitív

Férfimozgalmi pozitív

Köszönöm:

Johnny Deppnek, hogy nem hagyta magát és harcolt az igazáért. A médiának, hogy érzékenyen reagált erre.
A Mi Hazánknak, hogy van férfiakat érintő programja, nem néz át fölöttünk.
A sajtónak, hogy már szóba kerülünk mi, bántalmazott férfiak is.
A társadalomnak, hogy lassan, de érezhetően értékelődik egyre feljebb az apaság a szemében.
Az Apák Napját, mely egyre népszerűbb.
Nemzetközi Férfinapot, mely sajna még mindig alig ismert… de legalább van. Nem a dobozt sörnek örülök ilyenkor, hanem, hogy tematizálni lehet a férfiélet visszásságait a társadalom felé.
Köszönöm, hogy vannak a férfiakkal, az ő életükkel foglalkozó újságok, netes portálok. Ld: Bronson, vagy Férfihang.
És köszönöm férfi sorstársaim, hogy vagytok nekem, és különösen az aktív férfi- illetve apamozgalmároknak, hogy küzdenek egy  megfelelőbb jövőért.
A Red Pill filozófiának, hogy sok férfitársam gerincét megerősítette. A kereszténységnek, hogy őrzi a Férfi mivoltot. És a Nőit is.
Ja, és a nőknek, hogy még mindig párkapcsolatban képzelik el az életüket, pedig talán sokat csalódtak már. Bevallom, én is ebben képzelem el a jövőm.

Hírdetés

Rövid a lista? Egyrészt biztos sokmindent alapnak veszek és elmegyek mellette. Pl.: nálunk még az apa férfi és az anya nő. Nincs ez mindenhol így. A normalitás nem mindenhol áll nyerésre.
Másrészt a világ, a köz gondolkodása még mindig nem elég – modern kifejezéssel élve – érzékeny a férfiakra, életükre, tapasztalataira.
De ez egy hálás írás és szándékosan nem panaszkodós, szóval – jó, hogy van mit megköszönni. Már van mit, már nem teljes az elhagyatottságunk a közéletben, a politikában, a közgondolkodásban.
És lesz ez sokkal jobb is! Feltéve, hogy teszünk érte.

 


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »