Fénnyel írt üzleti siker

Fénnyel írt üzleti siker

A 21.században már a fogyasztók olyan mennyiségű fotóval találkoznak a mindennapokban, hogy a vállalkozók számára kulcsfontosságú az üzleti kommunikációjuk során, hogy olyan képeket használjanak, amivel fel tudják hívni a vásárlók figyelmét. Éppen ebben segítette az elmúlt hónapokban a felvidéki vállalkozókat Kálmán Roland a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRt. támogatásának köszönhetően, amiről április 30-án vásárúti sajtótájékoztatóján számolt be.

Egy kép többet ér ezer szónál vallja a vásárúti fotós, aki szerint az üzleti fotók kiválóan alkalmasak céges honlapokra, közösségi oldalakra, szórólapokra, bannerekre, vagy a termékek és szolgáltatások leírásaikhoz.

Elsődleges célcsoportjuk éppen a szlovákiai magyar családi, valamint kis- és közép vállalkozások, az elmúlt időszakban több tucat vállalkozásnak segítettek ilyen módon is fejlődni.

Hírdetés

„A vállalati arculat és termékfotók felhasználási területe manapság nagyon széles. Szükség lehet rá egy honlapon, termékkatalógusban, étlapon vagy bármilyen szolgáltatást kínáló szórólapon is. A kereskedők és szolgáltatók közötti éles piaci versenyben a jobb minőségű fotókkal rendelkezők vannak előnyben. Legyen szó hagyományos vagy online árusításról, minőségi fotó nélkül nehéz bármit is eladni. Ha a kép hat a leendő ügyfélre, bizalmat kelt benne, akkor megtörtént az első lépés a sikeres üzlet felé. A jó termékfotó a fogyasztót csábítja és ösztönzi a bemutatott termék birtoklására, de ami ennél is fontosabb: a jó termékfotó eladja a terméket” – mondta el a csallóközi fotós, aki elméleti és gyakorlati tapasztalatokat is megosztott a partnerekkel.

A fotózás mellett ugyanis oktatást is tartottak, amely során éppen azon kis trükköket tudják elsajátítani, amire az üzleti életben szükség van, hogy a terméket megfelelően tudják prezentálni, hiszen a fotó is egy kommunikációs eszköz.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »