Felvidékre, a ma7 médiacsaládhoz került a Külhoni Média a Családért-díj – VIDEÓVAL

Felvidékre, a ma7 médiacsaládhoz került a Külhoni Média a Családért-díj – VIDEÓVAL

A ma7 médiacsalád kulturális rovatvezetője, B. Vida Júlia nyerte el a Média a Családért Alapítvány és a Képmás magazin által létrehozott Külhoni Média a Családért-díját. Budapesten azokat az újságírókat ünnepelték, akik írásaikkal és munkájukkal a család intézményét szolgálják.

A magyarországi és a külhoni újságírók szakmai elismeréseit, a magyarországi és a külhoni Média a Családért-díjakat január 16-án adták át az Operaház hamarosan megnyíló új játszóhelyén, a kőbányai Eiffel Műhelyházban. A magyarországi, valamint a külhoni Média a Családért-díj mellett gazdára talált két közönségdíj és az EMMI különdíja is.

– köszöntötte a jelölteket és a megjelenteket Szám Kati, a Képmás magazin főszerkesztője, majd átadta a szót Lévai Anikónak, Orbán Viktor miniszterelnök feleségének, a a Családbarát Médiáért-díj fővédnökének, aki beszédében kiemelte, hogy

Hírdetés

a család intézménye nem lehet leáldozóban lévő műfaj, nem egy oldschool modell, és fontos azoknak az újságíróknak a munkája, akik gondolataikkal, írásaikkal azt a jót és értékeset mutatják meg, amelyre a média világában mindannyiunknak szüksége van.

„Önök egyszerre szólnak az eszünkhöz és a szívünkhöz”- méltatta a jelölteket Lévai Anikó.

A szakmai zsűri médiacsaládunk kulturális rovatvezetőjének, B.Vida Júliának munkáját találta legjobbnak, így ő nyerte el a Média a Családért Alapítvány Külhoni-díját.

Julika meghatottan és elegánsan vette át a díjat, elmondta, az utolsó pillanatig nem is sejtette, hogy ő lett a győztes jelölt azzal a riportjával, amelyet két kicsi gyermek, egy testvérpár örökbefogadásáról írt.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »