Felvételt hirdet a Jezsuita Roma Szakkollégium

Felvételt hirdet a Jezsuita Roma Szakkollégium

A Jezsuita Roma Kollégium és Szakkollégium felvételt hirdet a 2022/2023-as tanévre cigány/roma és/vagy hátrányos helyzetű, felsőoktatásban tanuló, 30 év alatti fiatalok számára. A jelentkezési határidő: 2022. július 24. Értesítést követően a felvételi időpontja: július 27. és 29.

Amit kínálnak:

– inspiráló, jó baráti közösség;
– barátságos lakókörnyezet (kétágyas szobák fürdőszobával, kert, udvari focipálya, grillezőterasz, ping-pong, kerékpárhasználat, uszodabérlet);
– kiváló szakmai és kulturális programok;
– tanulmányi ösztöndíj szakkollégisták számára (akár havi 50-60 ezer forint);
– szociális ösztöndíj (szükség szerint);
– ingyenes nyelvtanulási lehetőség;
– aktív részvétel a hazai cigány/roma egyetemista fiatalok közösségében;
– lelkiségi alkalmak.

A kollégiumi díj: 17–20 ezer forint/hó. (Ennek finanszírozásában a szociálisan legrászorultabbakat a beérkező adományok függvényében szociális ösztöndíjjal igyekeznek segíteni.)

Hírdetés

A jelentkezés módja és menete:

A felvételi eljárás kétfordulós. Az első fordulóban a jelentkezők online adatlapot töltenek ki, és csatolják a kért dokumentumokat. A második fordulóban személyes találkozásra kerül sor a továbbjutott jelentkezőkkel. A szóbeli forduló fél napot vesz igénybe.

Az intézménybe  kollégistának vagy szakkollégistának egyaránt jelentkezhetnek az érdeklődők. Bővebb tájékoztatás ITT található, illetve a +36 (1) 704-89-50-es telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen keresztül kérhető.

Forrás és fotó: Jezsuita Roma Kollégium és Szakkollégium

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »