Felülmúlta a kiírók várakozásait az Érték és Minőség Nagydíj pályázatra beadott Kárpát-medencei pályaművek színvonala

Felülmúlta a kiírók várakozásait az Érték és Minőség Nagydíj pályázatra beadott Kárpát-medencei pályaművek színvonala

Minden várakozást felülmúlt az Érték és Minőség Nagydíj idei pályázatára a Kárpát-régió egész területéről beérkezett pályaművek magas színvonala, sokszínűsége – közölte a kiírói tanács az MTI-vel.
A közleményben felidézik, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati rendszer célja, hogy elismerje a termékek és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését.

Az Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegy használatát nyilvános, egyfordulós pályázaton lehet elnyerni. Az idén 39 főcsoport több mint 100 témakörében hirdettek pályázatot a Kárpát-régió egész területén, az elismeréseket az Országházban szeptember 10-én adják át. A kiírói tanács a közleményben kiemelte, hogy

a pályamunkák mindegyikében az innovatív szemlélet, a minőségi, kreatív, integrált megoldások tükröződtek, a szolgáltatások fókuszában pedig az egyre gyakoribb komplex megoldások, a több funkciós termékek, ötletes termék-szolgáltatás rendszerek állnak.

Hírdetés

Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati rendszer alapítója a közleményben kifejtette, az elmúlt évtizedekben sokat változott a gazdaság, fejlődtek a magyar termékek és a magyarországi vállalkozások, nőttek az exportlehetőségek, megerősödtek a határon túli magyar vállalkozások. Éppen ezért egyre fontosabb a szerepe azoknak a megkülönböztető jeleknek, védjegyeknek, amelyek a kiemelkedő eredményekre és teljesítményekre hívják fel a figyelmet.

A pályázat olyan hazai és Kárpát-medencei vállalkozásokat ismer el, amelyek munkájuk során nem csak kiváló minőséget állítottak elő, hanem kiemelt figyelmet fordítottak a környezettudatosságra, a fenntarthatóságra és a termékbiztonságra is

– ismertette. A kiírók nem titkolt célja, hogy egyenlő esélyt teremtsenek nemcsak a Magyarország határain belül, hanem az azon kívül működő, magyarországi kapcsolatú gazdasági szervezetek számára is – fogalmazott az ügyvezető igazgató.

A pályázatot a védjegyalapítók megbízásából a szervező és lebonyolító szervezet, a DIAMOND Szervezőiroda Bt. továbbá a Hajnal Húskombinát Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft., valamint az erdélyi, mezőcsávási székhelyű SSM & SIU Kft. írta ki és valósítja meg.

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázat eseményeinek fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a pályázati rendszer kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, külhoni támogatója az RMDSZ.


Forrás:kronikaonline.ro
Tovább a cikkre »