Feltöltőkártyásoknak ajánl új csomagot a mobilszolgáltató

Feltöltőkártyásoknak ajánl új csomagot a mobilszolgáltató

Bővülhet a feltöltőkártyás mobilt használók köre. Az egyik hazai szolgáltató ugyanis megújítja kártyás csomagjait. A három új csomagban megfelezték a percdíjakat, emellett a legnépszerűbb közösségi oldalak korlátlan használatát is biztosítják.

Felezett percdíjak és korlátlan közösségi élmények – ezt kínálja az egyik hazai mobilszolgáltató feltöltőkártyás ügyfeleinek. Emellett a három új csomaghoz wifihálózatot sem kell keresgélni, ugyanis a Facebook-generációnak kifejlesztett szolgáltatással korlátlanul használhatók egyes közösségi oldalak.

„A fiatalok mondták, hogy ők kávézókba ülnek be, wifire csatlakoznak, és ott nézik meg, hogy melyik barátjuk éppen mit írt, illetve említették, a tömegközlekedésen alig várják, hogy leszálljanak, és beüljenek egy McDonald’sba lecsekkolni, ki mit írt nekik a Facebookon” – mondta Takács Tamara, a Telenor Magyarország Zrt. marketingigazgatója.

A kétezres évek elején több volt a feltöltőkártyás ügyfél, ez mára megváltozott – mondja a hazai mobilszolgáltató kommunikációs igazgatója. A három új, kedvezményes csomaggal azonban újra teret nyerhet a feltöltőkártya.

„Az utóbbi évek slágertermékei a mobilpiacon a korlátlan beszélgetést biztosító, havidíjas, előfizetéses csomagok voltak. Most a feltöltőkártyások részére kínálunk egy hasonló konstrukciót. Az ajánlatok lényege, hogy akik sokat akarnak beszélni, azok most 40 helyett 20 forintos percdíjon beszélhetnek, sőt van olyan lehetőség is, hogy korlátlanul beszéljenek hálózaton belül” – mondta Kutas István, a Telenor Magyarország Zrt. vállalati kommunikációs igazgatója.

A három új előfizetési csomaghoz az ügyfelek egy gigabyte-nyi internetet is kapnak az alacsony percdíjak mellett.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »