Feltárná a korrupciós ügyeket, adót törölne el Márki-Zay

Feltárná a korrupciós ügyeket, adót törölne el Márki-Zay

A reggelt már a polgármesteri hivatalban kezdte Márki-Zay Péter, aki bízik abban, hogy együtt tud majd működni a fideszes többségű képviselő-testülettel.

A település vasárnap megválasztott polgármestere reggeli műsorunkban üdvözölte azokat a kormánypárti megszólalásokat is, amelyek szerint a megkezdett fejlesztések a fideszes jelölt kudarca ellenére sem állnak majd le.

Márki-Zay bejelentette: ahogyan az eredmény jogerőssé válik, kikéri az Elios-ügyben született OLAF-jelentés Vásárhelyre vonatkozó részét, és megvizsgálja a közelmúltban felszínre került korrupciógyanús ügyeket is.

Először is várjuk meg, amíg jogerős lesz ez a választási eredmény, ezt követően, amikor ezt a munkát elkezdhetem a város érdekében, akkor ez mindenképpen a legelső teendőim között lesz. Ez, illetve, hát, most azért néhány más gyanús, korrupciógyanús ügyet tártak fel Hódmezővásárhelyen. Tehát nyilvánvalóan meg fogom nézni azt is, hogy a város valóságos, tényleges anyagi helyzete hogy áll, hogy igaz-e az, amit a kampányban az ellenfeleim állítottak, miszerint nincs a városnak adóssága, mert, ha igen, akkor haladéktalanul meg fogjuk kezdeni több programpontunknak, így a magánszemélyek építményadójának eltörlését is – mondta el a megválasztott polgármester.

Tekintse meg a teljes interjút!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »