Felszántják a Bartók Béla út Kelenföld felé vezető oldalát is

Vasárnaptól a Bartók Béla út Kelenföld felé vezető oldalán folytatódnak a fővárosi távhővezeték-építési munkálatok – közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint vasárnaptól október második feléig a Bartók Béla út Dunától a Móricz Zsigmond körtér felé vezető oldalán folytatódik a munka, ehhez a Szent Gellért tér és a Kemenes utca között lezárják az utat a közúti forgalom elől. A Bartók Béla út ebben az időszakban a Budafoki út – Csíky utca útvonalon keresztül lesz elérhető.

A Kemenes utca haladási irányát megfordítják, így a Bartók Béla út felé lesz egyirányú. A Bartók Béla út Kemenes utca és Orlay utca közötti szakaszát a Kelenhegyi út – Kemenes utca útvonalon lehet majd megközelíteni.

A változás a villamosforgalmat nem érinti, a buszok közlekedését is csak kismértékben: a 7-es, a 907-es és a 973-as járat Dél-Buda irányú Szent Gellért téri megállóját a Budafoki útra helyezik át.

Szombat hajnaltól újra használhatják az autósok a Bartók Béla út Szabadság híd felé vezető oldalát, mert ott befejeződnek az építési munkálatok. Ezzel egyidejűleg újra az eredeti útvonalán jár a pesti végállomása felé tartó 7-es, 907-es, 973-as és a Budatétény felé közlekedő 133E jelzésű autóbusz.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »