Felmentést Budaházynak! – Az MVSZ erdélyi közgyűlése kiáll Budaházy György mellett

Május 7-én ülésezett Kolozsváron a Magyarok Világszövetsége Erdélyi Országos Tanácsának közgyűlése, amely egyhangú szavazattal állt ki Budaházy György mellett. A közgyűlés ugyancsak követelte a két székely fiatal, Beke István és Szász Zoltán szabadlábra helyezését.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Az MVSZ erdélyi közgyűlése elképesztőnek tartja, hogy a magyarországi ügyészség húsz éves fegyházbüntetést kér egy olyan ügyben, amelyben nem történt sem gyilkosság, sem jelentős anyagi kár, és amelyben ráadásul nincs bizonyítva a vádlottak bűnössége.

Történik ez abban az országban, amelyben a kommunizmus bukása óta eltelt 26 év alatt senkit nem vontak felelősségre az 1956. október 25-én, a Véres Csütörtökön a Kossuth téren sortűzzel megölt ezer magyar gyilkosai közül!!!???

Abban az országban, ahol három év felfüggesztett börtönre ítélték az 1956-os forradalom véres kezű megtorlóját, Biszku Bélát!!??

Abban az országban, ahol senki sem került börtönbe azért a rendőrterrorért, amit idegen nyelven beszélő, azonosító szám nélkül brutálisan fellépő, szemkilövető rendőrök követtek el 1956. ötvenedik évfordulóján!?

Felmentést Budaházynak!

MVSZ Sajtószolgálat


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »