Feljelentést tesz a kormány, mert alkalmatlanok leprogramozni biztonságosan a konzultációs oldalt

A kormány büntető feljelentést tesz a konzultációs oldalt ért informatikai támadás miatt – olvasható a kormányzati oldalon hétfő este közzétett hírben. Miután a teljes sajtón végigszáguldott, a kormányzati szervek azt „észlelték”, hogy informatikai támadást indítottak a konzultáció hivatalos internetes oldala ellen, tömeges kitöltéssel próbálkoznak az elkövetők.

A kormányzati szervek megteszik a szükséges lépéseket, beleértve a büntető feljelentést is. A korábbi konzultációs honlapot ért támadás ügyében azóta vádemelésre is sor került.

Hírdetés

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egyes szereplők különböző módszerekkel próbálják ellehetetleníteni a járvány utáni életről szóló párbeszédet. A minimálbér-emelés, a családi adó-visszatérítés, a hitelmoratórium vagy a gyermekek védelmének kérdése magyarok millióinak életét érintik, ezért is biztatunk mindenkit arra, hogy mondja el véleményét – olvasható a kormányzati portálon a kormányzati alkalmatlanságot és adatvédelmi hiányosságokat palástolni igyekvő blabla.

Nem az első alkalom, hogy fideszes vezetés képtelen beismerni hozzá nem értését. Négy évvel ezelőtt éjjel vitték el azt az etikus hekkert, aki 50 forintért tudott bérletet vásárolni a BKK friss rendszeréből, és az informatikai rést azonnal jelezte is a Tarlós István vezette főváros cégének.

(MTI nyomán)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »