Feljelentés-kiegészítés a megrugdosott kislány miatt

Feljelentés-kiegészítést rendelt el a Budapesti Nyomozó Ügyészség a Városligetben megrugdosott kislány miatt, ugyanis szolgálaton kívüli rendőrök felelőssége is felmerülhet.

A sajtó számolt be arról, hogy egy ligetvédő ott sátorozott a kislányával, ahol éjjel ismeretlenek a sátoron keresztül kétszer is vesén rúgták a lányt, annak ellenére, hogy az asszony kiabálta, hogy gyermekkel van. A kislánynak nem lett komolyabb baja.

Közben tegnap fáklyás felvonulással demonstráltak a Városliget megmentéséért Budapesten. Csárdi Antal az LMP képviselője azt mondta: a Városliget fái mellett a demokráciáért is kiállnak.

„Az elmúlt hetek eseményei bebizonyították azt, hogy a Fidesz elárulta a budapestieket, és nem csak a demonstrálókat. A Fidesz elárulta a saját választóit is, hiszen a saját választói is vesztesei lesznek ennek a beruházásnak, a saját választói gyerekei is vesztesei lesznek annak, hogyha csökken a zöldfelület és hogyha tovább folytatódik ez a rombolás, ami sajnos jellemzi a fideszes beruházásokat” – fogalmazott Csárdi Antal.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »