Felgyújtotta fiát egy részeg férfi Kárpátalján

Kárpátalján egy ittas édesapa leöntötte fiát benzinnel. Verekedés közben az édesapa cigarettájától kigyulladt a fiatalember ruhája. A 21 éves áldozat testének 50 százaléka megégett. A 42 éves férfi ellen nyomozást indítottak – jelentette a kárpátaljai rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Éjszaka a Huszti Járási Rendőrséghez bejelentés érkezett az orvosoktól arról, hogy a mentősök egy égési sérülésekkel egy fiatalembert szállítottak a kórházba. Az üggyel a nyomozók kezdtek el foglalkozni – számol be az Ukrán Nemzeti Hírügynökség.

Mint az kiderült, a 21 éves károsult Bereznán (Huszti járás) lakik. Este a fiatalember és az édesapja között konfliktus alakult ki, az idősebb ittas férfi benzinnel leöntötte fiát. Aztán verekedni kezdtek és a földre estek. Mindkét férfi ruházata valószínűleg az apa cigarettájától gyulladt ki.

A 21 éves sérültet az intenzív osztályra szállították.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 121. cikkelye (súlyos testi sértés) értelmében az ügyben eljárást indítottak, s tart a vizsgálat.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Huszti járásCímkék: verekedés, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »