Felépült a Fidesz hazugságbirodalma

Így hülyítik közpénzből az embereket!

Az évente közel 80 milliárdból működő közmédia nem volt elég: a Fidesz Habony Árpád és Andy Vajna segítségével tovább építette médiabirodalmát, melynek segítségével emberek millióival próbálnak elhitetni teljes képtelenségeket is. Cikkünkből megtudhatja, hogy próbál manipulálni a kormánypárt a következő években. (Tavaly 47 milliárd forint hitelt is felvett a közmédia, amelynek törlesztését a kormány átvállalta a magyar adófizetők nyakára! – F. I.)

A Fidesz gyakorlatilag létezése óta küszködik a saját médiabirodalmának hiányával vagy épp alacsony hatékonyságával. Az Orbán–Simicska konfliktus óta rádasul elvesztették a kegyvesztett milliárdos érdekeltségébe tartozó orgánumokat (Magyar Nemzet, Hír Tv, Lánchíd rádió, Heti Válasz) is, a Széles Gáborhoz köthető, és az egyre aggasztóbb jegyeket mutató, rendszeres kuraanyázásig süllyedt Bayer Zsolttal felvértezett Echo Tv és a Magyar Hírlap pedig a saját tábor egy marginális részén túl már szinte senkit nem tud megszólítani, ezért a Fidesznél óriási tempóban kezdtek egy új sajtóbirodalom kiépítésébe.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotókkal elérhető ITT

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Az M1 hír tévévé alakítása sokba kerülhetett. A nézettsége nem biztos, hogy visszatükrözi a költségeket. 47 milliárd forint hitelt is felvett a köztévé, amit elszámoltatás és felelősségre vonás nem követett, de a törlesztést már átvállalta a kormány a magyar adófizetők nyakára. Pénzköltségből kiváló teljesítményt nyújt a kormány! Ötmilliárd forintot eltapsol szakértői véleményekre az Olimpiai Előkészítő Bizottság, amelyet Schmitt Plágium Pál vezet. 19 milliárd forintot költhetnek el az idén. Jövő ősszel derül ki, hogy Budapest rendezheti-e a 2024-es olimpiát? Istenem, mi lesz velünk, ha mi nyerünk? Lesz nagy pénzügyi tapsi-tapsi abból is. Amikor a cél nemes lenne, azt is átitatja a korrupció, mint például a TAO-t, ahová az idén már 300 milliárdot szerveznek ki. 360 milliárd megy el a közmunkára. Ebből vajon mennyi haszon származik?

Békéscsaba, 2016. március 18.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A társasági adóból nagy összegekkel lehetne támogatni a gyermeklabdarúgást, ehelyett ügyeskedők tömött sora szétlopja a pénzt – ezek a Mészöly Focisuli szakmai alelnökének, Újvári Gábornak a kemény szavai, aki elmesélte: egyesülete miért is jut hozzá olyan nehezen a TAO-ból származó pénzekhez? Közszájon forgott az a tény a pályázatokkal kapcsolatban már korábban is, hogy Létezik az a pénz, amennyiért nyertes is lehetsz. Úgy látszik, ide is begyűrűzött… A számlagyárak tevékenysége ismét felpöröghet, mert a pályáztatónak visszajuttatott pénzekkel másképp nem fognak tudni elszámolni.” (Részlet a Mi az a TAO? című írásból)

 

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »