Félelem Brüsszelben, kijárási tilalomról is hallani

Egyelőre halad az autós közlekedés, de mindenkinek azt javasolják, ne mozduljon ki, ha nem muszáj. Már kijárási tilalomról is hallani a kedd reggeli robbantássorozatot követően.

Sokkolta Brüsszelt a döbbenetes támadás – jelentette a belga fővárosból a Hír Televízió helyszíni tudósítója két sarokra attól a metrómegállótól, ahol a keddi robbantások történtek. (Folyamatosan frissülő beszámolónkat itt éri el.) Mint azt Arató László elmondta, egyelőre halad az autóközlekedés, de a forgalom nagy részét katonai és rendőrségi járművek, mentők teszik ki. Gépfegyveres katonákat látni az utcákon, elrendelték a négyes szintű terrorkészültséget.

Kaotikus állapotok uralkodnak az EU-s negyedben is, a parkolóházakon keresztül ömlött ki a füst, döbbenetes volt – emelte ki a tudósító, aki arról is szólt, hogy már kijárási tilalomról is hallani, de egyelőre erről pontos információk még nincsenek.

Úgy tudni, hogy a miniszterelnök elindult a reptérre. Azt javasolják az embereknek, mindenki maradjon otthon. Egyelőre van oktatás, kivéve azokban az iskolákban, ahová az uniós politikusok gyerekei járnak.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »