Felcsúton lel menedéket a Honvéd volt csapatkapitánya – videó

Felcsúton lel menedéket a Honvéd volt csapatkapitánya – videó

A 28 éves középső védő négy év után távozott a fővárosi klubtól.

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Puskás Akadémia a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta Batik Bencét, a Budapest Honvéd korábbi csapatkapitányát.

A klub oldalán „dörzsölt bekként” bemutatott játékos – elmondása szerint – nagyon boldog, hogy a felcsúti csapathoz szerződött, és reméli, hamarosan a Hornyák-csapatban is vezéregyéniség lehet.

Hírdetés

Batik Bence eddigi pályafutása során 147 magyar bajnokin lépett pályára, nyolc gólja mellett nyolc gólpasszt is kiosztott.

Az Origo a hír kapcsán emlékeztet, hogy a Budapest Honvéd egy nappal a bajnoki rajt előtt tette ki a csapat keretéből a csapatkapitány Batik Bencét. Chris Docherty sportigazgató úgy fogalmazott, hogy Lazar Csirkovics leigazolásával versenyhelyzetet akartak teremteni, de miután Batikot kitették a keretből, valójában a versenyhelyzetet gyengítették.

Az eset után Batik Bence egy Instagram-sztoriban Pinokkióról osztott meg egy képet, amivel arra utalhatott, hogy a Honvéd közleményében nem úgy adták elő a történteket, ami a szerinte megfelel a valóságnak – teszik hozzá.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »