Felcsúton forgattak, vegzálták őket

A felcsúti stadiont szerette volna megmutatni német újságíróknak Hadházy Ákos. Ez úgy tűnik, valakinek nem tetszett, így hamarosan a rendőrök igazoltatták őket.

A német RTL stábjának szerette volna Hadházy Ákos LMP-s társelnök megmutatni a felcsúti Pancho Arénát, ám váratlanul rendőrök igazoltatták őket – derült ki a politikus által közzétett videóból. A több millióba kerülő kisvasútra is kíváncsi lett volna a német stáb, de hiába: valamiért a rendőrség indokoltnak látta, hogy közbelépjen és igazoltassa Hadházyékat.

A társelnök azon kérdésére, mi szükség erre, azt válaszolták: fokozott ellenőrzés van „nagyon rég”. Hadházy úgy látta, a német újságírók őszintén megdöbbentek a történteken. Szerinte az egyetlen bűnük az volt, hogy kamera volt náluk.

Hadházy a Hír TV-nek arról beszélt: a rendőrök szerint egy helyi lakos ijedt meg és hívta ki a rendőröket. A politikus kifejtette, csütörtökön forgatott a német újságírókkal az Orbán Viktor miniszterelnökhöz közel álló faluban, „megmutattam nekik az adófizetők pénzéből épített Puskás-stadiont és az európai adófizetők pénzéből épített kisvasutat, amin szokás szerint most sem volt senki.”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »