Felbuzdultak az érvénytelen szavazatok számán, indulnak a választáson a kétfarkúak, így legalább a beteg patkány sem hal éhen

Felbuzdultak az érvénytelen szavazatok számán, indulnak a választáson a kétfarkúak, így legalább a beteg patkány sem hal éhen

Indul a 2018-as választáson a Magyar Kétfarkú Kutya Párt – mondta a Népszabadságnak Kovács Gergely elnök, aki szerint a 6,3 százaléknyi érvénytelen szavazat után az MKKP már nem viccpárt.

"Ha mindenáron ezt akarja hallani, indulunk" – válaszolta a Népszabadság 2018-as indulást firtató kérdésére Kovács Gergely, a kétfarkúak elnöke.

"Azt hiszem, az országos lista állítása nem jelent számunkra megoldhatatlan kihívást, bár nagyképű lennék, ha azt mondanám, hogy van száz biztos jelöltünk. Ugyanakkor nem szeretnénk beleesni abba a hibába, hogy – a többi párthoz hasonlóan – mi is fűt-fát ígérünk" – mondta az interjúban a HVG ismertetése szerint.

Tegnap egyébként már a Facebook-oldalukon is utaltak az indulásra:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjustanotherwordpresspage%2Fposts%2F10154625337153293&width=480&show_text=true&height=325&appId

A fent látható "himnuszt" Sickratman, azaz a beteg patkányember becenévre hallgató Paizs Miklós énekli, aki nemrég még azért koldult a világháló népének zsidó, illetve liberális részétől, hogy ne haljon éhen. Nos, ha a kétfarkúak netán bejutnak az Országgyűlésbe a szabadelvű protestszavazatoknak köszönhetően, ez a problémája bizonyára megoldódik legalább négy évre.

A kétfarkúak egyébként valóban nem viccpárt, itt látható az elnökük és a kampánystáb, amint komoly, a törvényhozási munkára felkészült alakulatként elemzik a népszavazást:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24ponthu%2Fvideos%2F1231236970260565%2F&width=480&show_text=false&height=480&appId

Itt pedig az látható, hogyan űztek gúnyt abból a népszavazásból, amely arról szólt, akarjuk-e, hogy muszlim hordák betelepítésével adják meg a kegyelemdöfést maradék hazánknak is:

Korábban írtuk:

Így lesz a kétfarkúból töketlen: karakán taxis nevelte meg a zsidó viccpárt aktivistáját Szentendrén

A buzi zsidó kutyák a TASZ-t támogatják


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »