Feladta a harcot az autóbaleset szenvedett kárpátaljai kislány szíve

A kislány a Kijev-Csap autóúton szenvedett autóbalesetet, ami után életveszélyes állapotban került kórházba – tudatták a munkácsi kórház orvosai.

Szeptember 23-án éjszaka halálos kimenetelű baleset történt a Munkácsi járásban található Ignéc (Znyacevo) közelében. Egy Renault márkájú személygépkocsi sofőrje előzés miatt a szembejövő sávba hajtott, ahol elvesztette irányítását a járműve fölött és nagy sebességgel az árokba repült. Az ütközés következtében egy férfi és egy nő a helyszínen életét vesztette, egy gyermeket és két felnőttet kórházba szállítottak.

Szeptember 27-én délután a kislány szíve feladta a harcot. A kicsi agysérülést, mellkasi és hasi sérüléseket szenvedett – írja a Mukachevo.net.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Csak két kislány élte túl a szörnyű balesetet, még nem tudják, hogy szüleik meghaltakHorrorbaleset: fékezés nélkül hajtott bele 6 autóba a kamion – videóÚjabb szörnyű autóbaleset Kárpátalján: egy 26 éves csongori fiú életét vesztetteRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Munkácsi járás›Ignéc (Зняцьово)Címkék: halálos baleset, autóbaleset, közúti baleset, baleset, kékfény, Ukrajna, ukrajnai hírek, KárpátaljaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »