Fel szeretnének szólalni a liberálisok az MSZP választmányi ülésén

„Arra kérjük az MSZP választmányát, tegye lehetővé, hogy Sermer Ádám elnökhelyettes, és Bősz Anett ügyvivő szólalhasson fel az MSZP pénteki választmányi ülésén, és mutathassa be a Liberálisokkal való együttműködés jelentőségét.” – írja közleményében a Magyar Liberális Párt.

Pártvezetőik számára azért kér felszólalási lehetőséget Fodor Gábor pártja az MSZP választmányi ülésén, mert meg szeretnék győzni a szocialistákat arról, hogy „liberális értékrendszer nélkül nem lehetséges az illiberális Orbán-kormány leváltása” – indokolják kérésüket.

http://mno.hu/

Hírdetés

 

Hangsúlyozzák, hogy ”a Magyar Liberális Párt ügyvivő testülete elkötelezett a széleskörű demokratikus együttműködés szükségessége mellett. Ahogy a Változás Szövetségének három pártelnöke, Molnár Gyula, Karácsony Gergely és Fodor Gábor leszögezte, úgy mi is hisszük, hogy közös lista, közös miniszterelnök-jelölt és közös egyéni jelöltek nélkül kevés az esély az Orbán-kormány leváltására.„

http://mno.hu/

Mint írják, meggyőződésük, hogy a liberális gondolkodás képviselete nélkül nem lehet érdemben fellépni az illiberális Orbán-kormány ellen. „Amennyiben viszont az MSZP és a Párbeszéd részéről nem látunk hajlandóságot arra, hogy az általunk fontosnak tartott liberális értékrendet képviselje, úgy a Liberálisok önállóan is elindulnak a 2018-as választásokon.” – szögezi le a pártközlemény.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »