Feketék vertek össze egy fehér férfit, mert Trumpra szavazott

Az eset Chicago North Lawndale negyedében történt még szerdán. Az 50 éves fehér férfi egyetlen „bűne” az volt, hogy demokratikus jogával élve Donald Trump republikánus elnökjelöltre merészelt szavazni. Legalábbis ezt gondolta öt támadója, három fekete férfi és két fekete nő. A rendőrség már nyomoz az ügyben.

Ebben az esetben fel sem merülhet, hogy a videó valami régebbi incidenst mutat be. A magukból kivetkőzött nők ugyanis folyamatosan kiabáljak: „You voted Trump. You voted Trump.” (Trupra szavaztál)

Az agresszorok nem elégedtek meg azzal, hogy a férfit agyba főve verték. Miközben a földön rugdosták, az egyik támadó az értékeket pakolta ki a kocsijából, egy másik már nem vesződött ezzel. Egyszerűen beszállt az autóba, és elhajtott vele.

A chicago.cbslocal.com szerint a rendőrség már nyomoz az ügyben. A bántalmazott férfi csodával határos módon komolyabb sérülés nélkül megúszta a támadást.

Várhatóan az amerikai liberális média hangulatkeltése és uszítása további rasszista jellegű támadásokhoz vezethet. Hillary Clinton támogatóinak egy része ugyanis hisztérikus állapotba került. Az eredményvárón még csak zokogtak, most pedig láthatóan az erőszak jön.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »