Fekete karácsonyról álmodik a rasszista BLM

Fekete karácsonyról álmodik a rasszista BLM

Ez már a hetedik év, hogy a radikális fehérellenes szervezet meghirdeti a „fehér kapitalizmus” bojkottját és mindenkit arra szólít fel, hogy csak négerek tulajdonában levő üzletekben vásároljon.

A Black Lives Matter idén is bejelentette, hogy bojkottálja a „fehér cégeket” az ünnepi időszakban, hogy támogassa a „Black Xmas”-t – írja a Daily Mail.

A Black Lives Matter hivatalos globális hálózata megosztott egy Instagram-posztot, amelyben arra szólított fel, hogy „támogassák a feketék által vezetett-feketéket kiszolgáló szervezeteket”.

Hírdetés

„Egy #BlackXmasról álmodunk. Ez azt jelenti, hogy Black Friday-től az újév napjáig nem költünk fehér cégeknél” – áll a hivatalos blackxmas.org oldalon.

A csoport arra buzdítja követőit, hogy „kizárólag fekete tulajdonú vállalkozásoktól vásároljanak”, azt állítva, hogy „a fehér felsőbbrendű kapitalizmus a rendőrséget a profit védelmére és a fekete élet ellopására használja”.

A Black Xmas 2014-ben kezdődött, válaszul John Crawford nevű néger rendőrség általi lelövésére, akit egy ohiói Walmartban lőttek agyon, mert egy légpuskával hadonászott, amelyet amúgy az üzletben árultak.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »