Fejbe lőttek egy 11 hónapos csecsemőt

Lőtt fejsérüléssel szállítottak kórházba vasárnap egy 11 hónapos csecsemőt a Baranya megyei Oldról, a gyermek kritikus állapotban van – erősítette meg a Pécsi Újság.hu információját az MTI-nek Popovics Dejan, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) szóvivője.

A szóvivő elmondta: a kisgyereket egy oldi családi házban érte a sérülés. Az eset körülményeit – köztük, hogy milyen fegyverből érte a lövés a gyermeket – a rendőrég jelenleg is vizsgálja. A Pécsi Újság információi szerint a gyermeket légpuskával lőtték meg.

Azt írták: a rendőrség dél körül kapott értesítést  arról, hogy egy csecsemőt kritikus állapotban szállítottak a siklósi kórházba. A gyermeket ezután mentőhelikopterrel Pécsre szállították, életéért jelenleg is küzdenek.

Híradó: baleset történt

A Híradó 16 órakor azt közölte: információi szerint légpuskával fejbe lőttek egy 11 hónapos csecsemőt a Baranya megyei Old községben. A rendőrség megerősítette a hírt. Az M1 tudja, hogy baleset történt. A csecsemőt a siklósi kórházba vitték, majd mentőhelikopterrel a Pécsi Gyermekklinika idegsebészetére.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »