Fehérnek álcázva követett el 30 betörést egy néger Los Angelesben

Fehérnek álcázva követett el 30 betörést egy néger Los Angelesben

Legalább harminc betörést követett el bizonyíthatóan egy 30 éves férfi a Los Angeles-i Beverly Hills térségében. A néger a bűncselekmények elkövetésekor egy fehér férfit ábrázoló gumimaszkot viselt álcaként.

A Beverly Hills-i rendőrség május elején állította meg, és kutatta át a 30 éves Rockim Prowell autóját. A járműben betöréshez használt szerszámokat és egy gumimaszkot találtak. A férfit őrizetbe vették, és több tucatnyi betörés elkövetésével vádolták meg – írja a Fox News nyomán a 24.

Hírdetés

Prowell autóját már jóval korábban két betöréshez kötötték a nyomozók. Az egyiket még 2020 júliusában, a másikat idén április végén követték el. A betörések helyszínének környékén működő térfigyelő kamerák felvételei alapján a rendőrség egy fehér, szemüveges férfit keresett. Később azonban észrevették, hogy a gyanúsított szája mindig nyitva van, ebből pedig rájöttek, hogy az nem az elkövető valódi arca, hanem egy gumimaszk.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbeverlyhillspd%2Fposts%2F4181365961927342&width=480&show_text=true&height=766&appId

Amikor a rendőrök Prowell lakását is átkutatták, további betörésekből származó tárgyakat találtak. A férfi egyelőre két betöréssel vádolták meg, de a nyomozás még nem zárult le. Prowellt óvadék ellenében szabadlábra helyezték, az első bírósági meghallgatása május 25-én lesz.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »