Fegyverrel fenyegette meg családját

Elfogtak és őrizetbe vettek egy 28 éves férfit, aki otthonukban késsel megszúrta feleségét, a gyermeküket pedig bezárta a lakás egyik szobájába pénteken Nyírteleken – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Hírdetés

A rendőrségi segélyvonalat hajnalban hívta egy bejelentő, hogy a szomszédjában élő nő vérző sérülésekkel kért tőle menedéket és segítséget, mert a férje késsel többször megszúrta, és bár sikerült elmenekülnie, a másfél éves gyermeküket nem tudta magával hozni – írták.
   
A fiatal nő a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy férje a gyereket bezárta egy szobába, őt bántalmazta, többször megszúrta, miközben azt kiabálta, hogy mindenkit megkésel, aki be mer menni a házba, és önmagával is végezni fog.
   
A helyszínre riasztották a Terrorelhárítási Központ egységeit is. A központ főigazgatójának telefonos irányításával a nyíregyházi rendőrök behatoltak a házba,. Az egyik szobába bezárva sértetlenül megtalálták a gyereket, apjára pedig egy másik szobában, önmagának okozott sérülésekkel, eszméletlenül találtak rá.
   
A mentők a két sérültet kórházba vitték, a férfi ellen emberölés kísérlete miatt indult büntetőeljárás – olvasható a közleményben.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »