Fegyveres rablás volt Székesfehérváron, lövés is dördült

Hétfő reggel egy autóalkatrész-szaküzletet fosztottak ki, az elkövető lövést is leadott a gázpisztolyával. A Terrorelhárítási Központ nagy erőkkel vonult ki a helyszínre és környékére, hogy segítse a rendőrség munkáját az elkövetők kézre kerítésében. 

A rendőrség közleménye szerint a Zámolyi úton lévő autós bolt parkolójában egy maszkot viselő férfi egy – a járművéből éppen kiszálló – férfihez lépett, akihez a gyanú szerint gázpisztolyt tartott és az üzletbe kísért. Az ott lévőket felszólította, hogy menjenek az eladótérbe és feküdjenek a földre, a vezetőtől pedig a széf kinyitását kérte, és leadott egy lövést is. Az egyik alkalmazott több ezer forintot adott át az elkövetőnek, aki ezt követően a sértettet az autójába kényszerítette, hogy azzal távozzanak. Néhány perc elteltével a sofőrt megállásra szólította fel, majd kiszállt a kocsiból, és gyalogosan elmenekült.

Hírdetés

A bűncselekmény során senki nem sérült meg. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt indított eljárást, és az esettel összefüggésben két férfit állított elő, akiket kihallgatnak.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »