Fegyveres rablás Tiszaújlakon: 50 ezer hrivnya pénzjutalmat ajánlanak a nyomravezetőknek

A rendőrök garantálják az anonimitást.

Mint ismeretes, az interneten videofelvétel jelent meg az október ötödikei tiszaújlaki fegyveres rablásról, amikor is az OKKO benzinkúton kifosztottak egy valutaváltót.

A banditák bukósisakban követték el a fegyveres rablást. Miután összeszedték az összes pénzt, ismeretlen irányba menekültek el.

Az esetet rögzítette a töltőállomáson felszerelt kamera. A felvételen látszik, hogy a bűnözők hidegvérrel, és összehangoltan követik el a rablást. Az egyik elkövetőnek azonban nem volt az elég, hogy elszedték az összes pénzt, emellett még brutálisan meg is verte a valutaváltó női alkalmazottját.

A hatóságok kérik, akik bármilyen információval rendelkeznek, hívják a +38 (098) 485-96-96 vagy a +38 (03143) 2-33-40 rendőrségi telefonszámokat. A nyomravezetőknek 50 ezer hrivnya összegű pénzjutalmat ajánlanak fel a rendőrök – írja a Mukachevo.net.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Nagyszőlősi járás›TiszaújlakCímkék: Tiszaújlak, fegyveres rablás, rablás, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »