Farkasszem – Reggeli járat

Egyre több migráns vár bebocsátásra a határ szerb oldalán.

Adás:
2016. július 6., szerda 5.50

Farkasszem
Egyre több migráns vár bebocsátásra a határ szerb oldalán, oldja-e a feszültséget a mélységi határőrizet bevezetése és a megkettőzött rendészeti állomány? Ásotthalom polgármesterét, a Jobbik alelnökét, Toroczkai Lászlót, az október másodikára kiírt kvótareferendumról is kérdezzük.

Gyári hulladék?
A környékbeli települések tiltakoznak, a civilek népszavazást szeretnének, Kaposvár vezetése ugyanakkor támogatja a gumihulladék-feldolgozó létesítését. Telefonon kapcsoljuk Pataki Sándort, Taszár polgármesterét, a stúdióban pedig Farkas Hilda, a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének ügyvezetője a vendég, aki szerint a technológia biztonságos.

Oroszlánok Lyonban

Elődöntőkkel folytatódik a labdarúgó-Európa-bajnokság. A walesi–portugál meccs esélyeit Horti Gábor vendégével, Somogyi Zsolttal, a Nemzeti Sport újságírójával latolgatja.

Sportos és szép
Idén ötödik alkalommal versenghettek a legsportosabb hölgyek a JutaVit MissFit szépségversenyen. A Reggeli járatba az idei győztes Késmárki Enikő és az egyik zsűritag, az egykori szupermodell Rábaközi Andrea érkezik.

Galerik a Galériában
A Moszkva teret elfújta Széll Kálmán, de a közlekedési csomópont története, legendái és tárgyi emlékei a Kiscelli Múzeum kiállításán újra megelevenednek. A múltidézésben Simonovics Ildikó kurátor és a nagy idők tanúja, Pajor Tamás zenész segít.

Visszajátszás
Húsz éve megjelent albumával koncertezik az Anima Sound System. Legközelebb Hollókőn, az Ördögfiak fesztiválon láthatók. Vendégünk Prieger Zsolt zenekarvezető és a programgazda, Kelecsényi Péter.

A műsorvezető: Teszári Nóra


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »