Farkas Örs: a baloldal meg akarja akadályozni, hogy a magyarok elmondják a véleményüket a koronavírus-járványról

Farkas Örs: a baloldal meg akarja akadályozni, hogy a magyarok elmondják a véleményüket a koronavírus-járványról

A baloldal meg akarja akadályozni, hogy a magyarok elmondják a véleményüket a koronavírus-járványról, és annak gazdasági vonatkozásairól – mondta Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője kedden az M1 aktuális csatornán.

Farkas Örs: Karácsony politikai kifizetőhellyé változtatta Budapestet -  PestiSrácok

Hírdetés

Farkas Örs

Hozzátette: “önmagában komikus”, hogy azok a pártok, amelyek néhány hónappal ezelőtt még diktatúrát kiáltottak Magyarországon, megpróbálják bojkottálni a demokratikus eljárást, amellyel az emberek részt vehetnének a döntéshozatalban.
   
Ez nem új, hiszen a migrációval kapcsolatos népszavazáskor is voltak olyan ellenzéki pártok, amelyek arra biztatták az embereket, hogy ne vegyenek részt a szavazáson – emlékeztetett a szóvivő.
   
A mostani nemzeti konzultáció témáit a közbeszédet meghatározó kérdéskörei adták – mondta, megjegyezve, hogy a migráció ezek közé tartozik, amit a magyar baloldal és Brüsszel is kétségbe von.
   
Jelenleg Magyarországgal szemben három kötelezettségszegési eljárás is folyamatban van a migrációval kapcsolatban – mondta, hozzátéve, ebből is látszik, hogy a vita aktuális.
   
Azzal, hogy az emberek elmondjak a véleményüket, megtalálhatók azok az egyetértési pontok, amelyek alapján ezt a vitát Brüsszelben is határozottan meg lehet vívni – jelentette ki Farkas Örs.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »