Facebookon toboroz új alkalmazottakat a Moszad

Facebookon toboroz új alkalmazottakat a Moszad

“Ha izgalmas karrierváltást keres, ha mindig erről álmodott, de sosem merte megpróbálni… Magasan kvalifikált embereket keresünk”

– hirdeti a kíváncsi izraelieknek a Moszad új Facebook-oldalán.

Noha konkrét állásajánlatok nem szerepelnek az oldalon, de  az egyik bejegyzés videóján egy titokzatos drón, öltönyös emberek, irodák, liftek, kávéházak és repülőgépek is vannak, vagyis mindaz, ami egy ügynökről a kívülállók eszébe juthat.

Hírdetés

A szolgálat közleménye szerint a Facebookon közzétett hirdetés hatékonyabb munkaerő-toborzást és szélesebb hozzáférést tesz lehetővé a lakossághoz.

A Moszad honlapján már korábban is meghirdettek állásokat számos nyelven, de a Facebook bevetésével reményeik szerint szélesebb közönséghez juthatnak el, mert az emberek a közösségi médiában továbbadják egymásnak az ott látott érdekesebb dolgokat.

A Moszad állítása szerint változatos és szerteágazó szerepei körében különleges feladatok, hírszerzési, technológiai, számítástechnikai, gazdasági és logisztikai állások várják betöltőjüket.

A hírszerző ügynökség azt is hangsúlyozta, hogy mind a férfiak, mind a nők számára megfelelő pozíciókat kínál, vannak munkái diákoknak, fogyatékkal élőknek, és külföldön állást keresőknek is.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »