Ezzel a lendülettel – Egyenesen

Ezzel a lendülettel – Egyenesen

Adás:
2018. február 6., kedd 19.00.
2018. február 7., szerda 0.30.
2018. február 7., szerda 13.05.

Te is fiam, Slomó?

Hírdetés

A KDNP-s Hollik István mellett kampányolt egy szórólapon Köves Slomó rabbi. Azt mondja: nem akart beszállni a kampányba, akcióját sokan mégis a hódmezővásárhelyi plébános szerepvállalásához hasonlítják. Vendégünk Köves Slomó.

Ezzel a lendülettel
Az MSZP volt esélyegyenlőségi minisztere is elindul a 2018-as választáson, méghozzá saját egykori pártjával szemben. A bejelentést követően betörtek a Lendülettel Magyarországért alapítójának irodájába. Itt lesz az író-politikus, Lévai Katalin.

Összetett mondatok
Törölték a kínos interjút, amit az Echo TV munkatársa készített a Független Diákparlament szóvivőjével, melyben a műsorvezető próbálta megalázni a diákot. Hozzánk is eljön a 17 éves Kálló Dániel.

Esztergapad
Nekiment a kereskedelmi kamara elnökének a szervezet volt oktatási igazgatója. Szilágyi János szerint nagy hiba volt lebutítani a szakképzést, és minden döntésnél kizárólag a kormány akarata érvényesült. Mi igaz ebből? Megkérdezzük a kamara elnökét, Parragh Lászlót.

Vélemény
Golyóálló mellényes kommandósok csaptak le a hajdúdorogi kormányhivatalra. A Magyar Nemzet úgy tudja, hamis okiratok megszerzésében segíthettek ukránoknak. Kálmán Olga erről is beszélget két mai vendégével, Nyáry Krisztiánnal és Réz Andrással.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »