Ezúttal 11 éves kislányokat molesztáltak az erőszakológépek – már mindannyian szabadok

Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi Oberhausen rendőrkapitányságának közleménye szerint szombaton egy helyi fürdőben "erkölcstelen módon érintettek meg" három 11 és 14 éves kor közötti lányt, akik az esetet rögtön jelentették a fürdő személyzetének.

Egy munkatárs értesítette a rendőrséget, többen pedig a rendőrök megérkezéséig feltartóztatták a gyanúsítottakat, nyolc 18 és 21 év közötti fiatalembert, akiket "bevándorlóként tartanak nyilván".

Az ügyet a rendőrkapitányság szexuális bűncselekmények feltárásával foglalkozó osztálya vizsgálja, a gyanúsítottakat előállították, majd a rendőri intézkedések után az ügyészséggel egyeztetve szabadon engedték őket – áll a közleményben, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Igaz, arról nem szól a közlemény, hogy a "rend"őrök bocsánatot kértek-e Merkel újnémeteitől az előállítás kellemetlenségei miatt.

Nem csoda, ha robbanásig feszült a hangulat

Az Erfurt tartományi rendőr-főkapitányság közleménye szerint ismeretlenek házilagos készítésű csőbombát hoztak működésbe Eisenach városban egy ház előtt, amelyben szíriai (?) betolakodókat szállásoltak el. Az eset március 4-re virradóra történt, de a rendőrségnél csak most tettek feljelentést – áll a közleményben, amely szerint személyi sérülés nem történt, az épületben nem keletkezett kár. A 40-szer 8 centiméter méretű robbanószerkezeten – soha nem találnák ki, de – egy horogkereszt volt látható. Az ügyben nyomozást indítottak.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »