Ezüsteső az úszó-Eb-n – cikkünk frissül

Ezüsteső az úszó-Eb-n – cikkünk frissül

Kovács Benedek 200 m háton, Milák Kristóf a világcsúcsot úszó román Popovici mögött 100 m gyorson csapott a falra másodikként.

A szombati római úszó-Eb-programban több magyar is érdekelt volt.

Kovács Benedek 200 méter háton volt érdekelt Kós Huberttel együtt. A 24 éves magyar versenyző 1:56,03 perces egyéni csúccsal csapott a célba, másodikként, Kós Hubert 1:57,84-gyel nyolcadik lett. A számot a francia Yohann Ndoye Brouard nyerte 1:55.62-vel.

Hírdetés

Aztán jött a férfi 100 méteres gyorsúszás, szintén két magyar érdekelttel. Milák Kristóf az 5-ös pályán a román szupertehetség Popovici mellett tempózott, és kevéssel mögötte csapott célba 47,47-es idővel, új országos csúccsal, a román világcsúcsot úszott. A szám másik magyarja, Németh Nándor ötödik helyen csapott célba.

Németh Nándor (M4 Sport): – Nem panaszkodom, ebben ennyi volt, gratulálok a románnak és Milák Kristófnak, ezt az országos csúcsot fogjuk még passzolgatni…

Kisvártatva Milák Kristóf már 100 m pillangón volt érdekelt Kós Huberttal együtt. Utóbbi úszott az első középfutamban (51,69), Milák a másodikban.

Cikkünk frissül.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »