Ezt a fotót lőtte Nemes Zoéról Az utolsó Jedik rendezője

Ezt a fotót lőtte Nemes Zoéról Az utolsó Jedik rendezője

Emlékeznek még a magyar lányra, akinek volt szerencséje a legutóbbi Csillagok háborújában, Az utolsó Jedik című nyolcadik epizódban szerepelni? Nemes Zoé kiemelt statisztaként a Canto Bightban játszódó kaszinójelenetekben tűnt fel többször is pár pillanatra.

Zoé különös kapcsolatot tudott kialakítani Az utolsó Jedik rendezőjével, Rian Johnsonnal, akivel azóta is tud néha beszélgetni az interneten. Első találkozójukról így mesélt a lapunknak adott decemberi interjúban:

„Az első forgatási napon iszonyatos migrénem volt, de tudtam, hogy ha most nem bírom tovább, nem fognak visszahívni többet. Egyszer leültem pihenni, amikor odapattant elém egy köpcös, kedves, vidám figura, és megkérdezte, készíthet-e egy képet rólam a Leicájával. Mondtam, persze, de azt gondoltam, essünk már túl rajta. Megcsinálta, majd továbbállt, és elkezdett utasításokat osztogatni mindenkinek, nekem pedig leesett, hogy ez a rendező volt. Azt hittem, jól elástam magam, de éppen az ellenkezője történt. Néhány nappal később Rian megmutatta a képet, amelyet csinált rólam, megjegyzett magának, többször utasított és előtérbe helyezett a képeken. A statiszták nagy álma egyébként ez: hogy ne a rendezőasszisztens, hanem a rendező dirigáljon nekik.”

A jelenleg éppen Londonban élő lány most kapta meg Rian Johnsontól az említett analóg fényképet, amelyet cikkünk elején lehet megnézni. A rendező sokat használta Leicáját a forgatás alatt, az alábbi két képen például Anthony Danielst (C-3PO megformálóját), valamint Oscar Isaacet (Poe Dameron) láthatjuk Johnson szemével. Az összes forgatásról közzétett közösségimédiás posztját összeszedte anno a StarWars.com is, itt.

Rian Johnson (@riancjohnson) által megosztott bejegyzés, Ápr 14., 2017, időpont: 7:37 (PDT időzóna szerint)

Rian Johnson (@riancjohnson) által megosztott bejegyzés, Ápr 14., 2017, időpont: 7:36 (PDT időzóna szerint)

http://mno.hu/

Zoé később szintén kiemelt statisztaként a hat Oscar-díjra jelölt Fantomszálban – Daniel Day-Lewis utolsó filmjében – is benne volt, interjúnkban erről is mesélt, itt:

http://mno.hu/

Az utolsó Jedikről írott kritikánkat itt éri el:

http://mno.hu/

Arról pedig, hogy miért volt fontos a filmben Canto Bight, itt meséltem:


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »