Ezentúl magyarul is kiszolgálnak a Praktikerben, Igen Tessék! partner lett az áruház

A Praktiker az első nagy áruházlánc, amely teljes értékű partnere lett az Igen, tessék! mozgalomnak. A barkácsáruház kolozsvári üzlete április első heteiben helyezte ki az állandó magyar kiszolgálást jelző zöld matricákat, a magyarul is tudó eladók pedig Igen, tessék! – Da, poftiti! feliratú kitűzőket viselnek.

“A Praktiker csatlakozása mérföldkő a mozgalom életében. Több, mint hétszáz vállalkozás csatlakozása után jelenthetjük be az első áruházlánc-partnerünket. Egyre több olyan vásárló van, amelyik megválogatja, hol költi a pénzét. Egyre többen választják azokat a cégeket, ahol anyanyelvükön intézhetik vásárlásaikat. Ezt ismerte fel a Praktiker is.” nyilatkozta Talpas Botond, a mozgalom vezetője.

Az áruház belépésének üzenetértéke van, ugyanis egyértelműen gazdasági alapokon nyugszik a kolozsvári és bukaresti vezetőség az a döntése, hogy jelezni kívánják: a Praktiker magyarul is ki tudja szolgálni klienseit. A partnerség a magyar nyelvű kiszolgáláson túl 5% kedvezményt is biztosít azoknak a vásárlóknak, akik az Igen, tessék! Kolozsvár közösségi havilapban található utalvánnyal vásárolnak. (közlemény)
Az Igen, tessék! mozgalomhoz a www.igentessek.ro honlapon csatlakozhatnak a többnyelvű kiszolgálást biztosító vállalkozások és szolgáltatók.


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »