Ezek a napelemes villanypásztor legfőbb előnyei /X/

Ezek a napelemes villanypásztor legfőbb előnyei /X/

Sok embernek okoz gondot, hogy biztonságban tartsa a területét a behatoló állatok hadától. Megehetik a nagy gonddal előállított terményeinket, vagy akár pusztán a súlyukkal elpusztíthatják, ha folyamatosan ott kóvályognak a placcon. Ugyanígy az állattenyésztők körében is problémás lehet bizonyos vadak megjelenése a jószágok közelében.

Elűzhetik, de akár meg is ölhetik őket. Ezeknek a problémáknak viszont könnyedén elejét vehetjük a villanypásztornak köszönhetően. Az eszközzel ugyanis rendkívül egyszerűen, magasfeszültségű, mégis alacsony áramerősségű elveken működő rendszerré generálhatjuk a kerítésünket, hogy megakadályozzuk más állatok belépését a földünkre. Épp ezért most a minőségi napelemes villanypásztorról beszélgetünk: vajon mik az előnyei ennek a készüléknek?

Mi is tulajdonképpen a villanypásztor?

Amikor elektromos pásztorról ejtünk szót, a növény- és az állatállomány villamosított kerítéssel történő fenntartásának és védelmének technikai megoldására utalunk. A cél az, hogy megakadályozzuk, hogy más, vadon élő állatok belépjenek és megtizedeljék a saját lélekszámot, esetleg tönkre tegyék a növényeket. Ehhez egy eszköz nagyfeszültségű impulzusokat generál amit a kerítés vezetékeibe kell továbbítani. Ezek nagyon rövid sokkok, amelyek ugyan kellemetlen érzést keltenek az állatban, de fizikai károsodást nem okoznak.

Hogyan válasszunk villanypásztort?

Hírdetés

Kardinális szempont az impulzusenergia mértéke, de a csúcsfeszültség és a hatótávolság sem elhanyagolható tényező. A méretek és a súly is lényeges lehet a választás szempontjából.

Miért legyen napelemes?

Ez talán magától értetődő, ugyanis ha a „kis juhászunk” napelemes rendszerrel rendelkezik, automatikusan feltöltheti a nap által kibocsátott fény, lehetővé téve számára, hogy az akkumulátort folyamatosan a megfelelő üzemfeszültségen tartsa.

Miért az Agro Electro mellett tegye le a voksát?

Mert a kovásznai Agro Electrosistems Kft. kifejezetten az ön igényeihez mérten kínálja a villanypásztor készülékek és tartozékok széles tárházát, ezzel személyre szabottan teljesíthetők a specifikus zoo-technikai elvárások is. (X)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »