Ez már sok! Bale inkább hagyja el a Reált!

Ez már sok! Bale inkább hagyja el a Reált!

Dimitar Berbatov korábbi bolgár csatár azt javasolja a walesi Gareth Bale-nek, hogy hagyja el a Real Madrid labdarúgócsapatát.

„Gareth Bale megint a címlapon szerepelt, amikor láttam, mit csinált, nem hittem a szememnek” – utalt a Manchester United és a Tottenham Hotspur egykori játékosa a walesi szélső múlt pénteki, Alavés elleni „produkciójára”. Amikor kiderült, hogy Zinedine Zidane vezetőedző nem cseréli be őt, Bale a száját és orrát eltakaró maszkot a szemeire húzta, és alvást imitált a lelátón helyet foglaló cserejátékosok között.

„Erre megoldást kell találni, mert ez a helyzet sem a Realnak, sem Bale-nek nem jó” – folytatta Berbatov, aki szerint a 2013-ban Madridba szerződött labdarúgónak el kellene hagynia a spanyol fővárost.

Hírdetés

„Ha a csapat szurkolója lennék, nekem ez túl sok lenne. Ha más nem, kölcsönbe kellene mennie valahova, nem pedig azt bizonygatnia, hogy ha nem játszatják, bármit megtehet” – mondta el véleményét a bolgár támadó.

Bale azóta a hétfő esti, Granada elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen is „kitett magáért”

a találkozón egy sporttapasz gurigáját a szeme elé tartva követte figyelemmel egyedi „távcsövével” az eseményeket. Az esetről fotó is készült.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »