Ez lett a Jobbik: Pörzse Csintalannal, Puzsérral és Dopemannel együtt ügynöközi Toroczkait

Szabadfogás, ahol baloldaliak, liberálisok, anarchisták és elmebetegek együtt szitkozódnak ugyanolyan alapállásból. Az ember egy ilyen beszélgetés megnézése után szinte már óhajtja a sajtó és média valódi fideszes megszállását, mert ha ezt jelenti a sajtószabadság, hogy a jobbikos (!) együtt ügynöközi Toroczkai Lászlót Puzsérral, Dopemannal és Csintalannal, akkor inkább ne legyen “ellenzéki média”, akkor valóban szántsa be és hintse fel sóval a Fidesz. Erre proletártempóra nincs szükség.

Felfoghatatlan amit látunk egy jó ideje a Jobbik körül. Mostani elemzésünk tárgya a Szabadfogás május 23-ai adása, és abban Pörzse Sándor szereplése, aki nem egy milliós fizetésért lett jobbikos “szakértő”, nem egy “coach” (akik mostanában meghatározzák a párt útját), hanem elvileg régivágású jobbikos, nemzeti oldali, akinek elvileg vannak, vagy inkább csak voltak elvei, lásd a gárdamellényes képeit az interneten és a borítóképünkön. Most azonban teljes egyetértésben, ugyanolyan nézetrendszerrel nyilvánul meg minden kérdésben. Gyakorlatilag alig van olyan téma, ahol maximum árnyalni próbál.

15 perc 40 másodpercnél tekinthető meg Pörzse kirohanása Toroczkairól:

Hírdetés

Pörzse az idegösszeroppanás szélén, habzó szájjal olyanokat jelent ki, hogy Toroczkai Lászlót Vona Gábor tette naggyá, és hogy minimális képességekkel lett megáldva. Mintha Toroczkai nem lett volna ismert a Jobbik előtt is és párhuzamosan a Jobbik működésével, nem hozott volna létre számtalan olyan dolgot, intézményt, ami az országos közvélemény által is ismert… Még Pörzse Sándorról sem lehet azt állítani, hogy a Jobbik tette naggyá, mert ő egy valódi név volt valamikor. Most valóban csak egy jobbikos, ráadásul ahogy látjuk a rosszabbik fajtából, aki képes egyetérteni a médiaszereplők legaljával. Például Csintalan Sándorral, aki valódi politikai kaméleon, hiszen volt már ellentétes előjelű pártok tisztségviselője és körülbelül 4-5 évente képes átnyargalni 180 fokkal ellentétes politikai irányvonalakhoz. Puzsérral megértjük, hogy egyetért, hiszen az idegrángásban és a felforró agyvizes indulati kirohanásokban hasonlítanak. Van még a műsorban pár nímand, de ezeknek utána sem néztünk, hogy pontosan kik ők, mert látszik, hogy még ebben a szennyben is a periférián vannak.

Pörzse Sándor ezzel a beszélgetéssel nagyon mélyre repült. Természetesen lehet nem egyetérteni Toroczkai László “platform” alapítási kísérletével, lehet véleményt alkotni a tevékenységéről, és persze lehet szabad és tiszta választásnak hazudni a Jobbik tisztújítását is – amikor nagyon jól tudjuk, hogy habonyi módszerekkel (katt)járatták le Toroczkait, hatalmas belső kampányt csináltak ellene, és még a játékszabályokat is úgy alakították, hogy a jelenlegi, hatalmát féltő pártvezetés felé lejtsen a pálya -, de hogy odáig eljusson valaki “hazafiként”, hogy gyakorlatilag leügynöközze és küldött embernek titulálja Toroczkai Lászlót nyilvánosan a TV-ostrom, a Hunnia ügy és a mostani helyzet kapcsán is, az már megengedhetetlen és jól mutatja, hogy a Jobbik mára nem egy nemzeti, a hazáért dolgozó kormányképes párt, hanem egy balliberális, a hazaárulókkal összeboruló, gátlástalanul gyűlölködő gyülevészet. Pont az ilyen beszélgetések bizonyítják, hogy a Jobbiknak elvették a lelkét és ezek a megnyilvánulások legitimálják Toroczkai László harcát, még akkor is, ha pillanatnyilag az lehet a Fidesznek is kedvez. De hosszútávon az kedvez legjobban a Fidesznek, ha a Jobbikot kiherélik és összeborul a nemzetellenes erőkkel és feladja a hazafias értékeket, megmarad egy belpesti, marketingmenedzserek, coachok, kávéfőzögető kislányok által irányított és befolyásolt gittegyletnek, mert akkor nemhogy nem lesz kormányváltó erő, hanem eltűnik a sok súlytalan szervezet között. Hovatovább nem azt kellene nézni, hogy mi kedvez a Fidesznek, vagy MSZP-nek, vagy akár a Jobbiknak, hanem azt kellene nézni, hogy mi az igazság és mi kedvez Magyarországnak! Mert Magyarországnak biztos nem az a jó, hogy hitelesen senki sem képviseli a nemzeti igazságokat, a hazafias értékeket. A Fidesz sok ügyben csak szólamokban hazafias, a Jobbik meg már retorikájában sem.

Az egészben a legdurvább, hogy Dopeman mondja ki az igazságot, hogy egészen elképesztő  a jobbikosok egymásról tett nyilatkozatai. Nyilván Sándorunk egy buksi simogatásra vágyott, hiszen bizonyította, hogy méltó a szabadfosáshoz, beállt ő is a baloldali véleményeket kibüfögő kórusba, leszállt ő is a nemzetellenes ballibek szintjére. Nem Toroczkai László az áruló, aki meg akarja menteni az ilyen kellemetlen összeborulásoktól, a végleges elkurvulástól a Jobbikot, hanem például az a Pörzse Sándor, aki elveti az egykoron általa is vallott hazafias értékeket egy kis médiaszereplésért és nem vitatkozni megy be egy ilyen műsorba, hanem hajlongani, a kegyüket keresve azoknak, akik ellen harcolnia kellene.

A Fideszt nem balról és alulról, ilyen alacsony szintről kellene támadni, hanem teljesen más alapállásból, de erre a proletáriátust képviselők képtelenek, inkább összeborulva fröcsögnek, akár még a korábbi bajtársaikra is, akik nem vesznek ebben részt… Pörzsének és az új Jobbiknak kellemetlen lett Toroczkai László, de egy Csintalan Sándor, Puzsér, Dopeman teljesen belefér, velük nézetazonosság alakult ki az ilyen szerepléseikből következtetve. Ezek után joggal tehetjük fel a kérdést, hogy akkor mi szükség van erre a pártra, miért az még a neve, hogy “Jobbik”, miért mondhatják magukat nemzetinek? Miért nem nyilvánítják ki, hogy ők mára a baloldaliságot, az embertelen nyugati modernitást, a feminizmust és liberalizmust képviselik?

patriota.info


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »