Ez az a Süli


A reális zöldek véleménye szerint a Kormány tárca nélküli miniszterei alkalmatlanok feladatuk ellátására!
„Ez az a Süli, aki miatt Pakson elvesztettük a polgármesteri választást?” kérdezte a reális zöldek elnökét halála előtt hat nappal Ruboszky György az Igazságügyi bizottság elnöke, KDNP képviselő.

Süli miniszter nagy többséggel mandátumot szerzett, az országgyűlési választásokon a KDNP frakcióba került.
Süli képviselő jelöltnek előnyt jelentett, hogy választási körzetének településeit Lázár János pénzzel megtömte.
Pénz ugyanis annyi, mint a pelyva, Matolcsy bankja annyit nyom amennyire szükség van. Matolcsy ügyesen csinálja, nem viszi túlzásba. Nem így Orbán Viktor, már ami a tárca nélküli miniszterek kinevezését illeti. A reális zöldek szerint Orbán Viktor melléfogása Süli János és Bártfai-Mager Andrea bevonása a kormány apparátusába.

Paks II beruházása sokkal szélesebb horizontú kérdés, mint beruházás irányítása. Paks II beruházásáért fellelős első számú vezetőnek képesnek kell lennie az egyet a soktól megkülönbözetnie. A lényegest a lényegtelentől megkülönböztetni. Az irányítás szintjének a meglévő szabály halmaz fölé emelnie. A kör négyszögesítésében hívők, jól megfizetett apparátus garnitúra feje fölé emelni. Ehhez még Platón értése is hozzá tartozik.

Hírdetés

Az üzemelő Paksi Atomerőmű tulajdonosi jogait az MVM gyakorolja.

2010 óta az MVM élén négy vezéráldozatra került sor.
Bártfai – Máger Andrea közgazdászt helyezett az MVM élére, Paksi Atomerőmű élére, Paksi súgónk véleménye szerint – hozzá tesszük a vélemény nem tényközlő műfaj – vezért, akinek első a nő második a vadászát, reális zöldek teszik hozzá a harmadikot a politikai elvárásnak megfelelés a termelési kötelezettség teljesítése, akár a biztonság rovására.
A közgazdász abban a téves hitében leledzik – Adam Smith nyomán- hogy a villany piaci termék.
A csőd a hazai energiapolitika művelésében nem sokáig várat magára. Kaderják Péter energiáért és klímáért felellős államtitkár is közgazdász.

A negyedik Orbán kormány energetikáért illetékesei és állami cégek vezetői – ki véve Szijjártó Pétert- nem értik a szakmai érvelőket csak mennek a Kelet – Indiai társaság által pénzelt Adam Smith által kijelölt úton, amíg Matolcsy György észre nem veszi, „EGYENSÚLY ÉS NÖVEKEDÉS” teóriája olvasásához Észak- Kelet Magyarországon a Mátrai Erőmű a térség polgárainak a lignitet nem alakítja át villannyá.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »