Ez a harc lesz a végső!

Ez a harc lesz a végső!

Két hónap, három koncert, az utolsó körhöz közeledik a Titánok az EFOTT-on turnénk. Szerdán este kiderül, ki jön velünk a Velencei-tó partjára: a Gourmand, a The Royal Freak Out vagy netán a Watch Me. Érdemes lesz lenézni, sok mindent lehet majd nyerni!

Eljött a nagy pillanat: szerdán este a Közgarden egyetemi klubban kiderül, melyik banda jön zenerovatunkkal a július 12–17. között Velencén megrendezendő EFOTT-ra. Egy utolsó nagyszabású zárókoncerten ugyanis elválik, ki nyeri az áprilisban indult, ingyenes Titánok az EFOTT-on turnénkat.

Az igazsághoz hozzátartozik, kilenc remek és lelkes csapatot láthattunk a színpadon, így a „döntőbe” jutó Gourmand, The Royal Freak Out és Watch Me mellett óriási pacsi no meg tisztelet az egyre combosabb villámkarriert befutó, nálunk debütáló Meteo, a remek dallamokkal támadó Phineas Gage, az ugyancsak fesztiválérett The Adolescens, az első koncertjét nálunk lezúzó The Sophisters, a lelkesedéséért is szimpatikus Úrfi, valamint a mindig parádés Gyík zenekarnak.

Nehéz volt idáig eljutni, s még keményebb lesz a döntő, mert alább is lehet majd érezni, három különböző univerzumból érkező banda csap össze amolyan minivilágok harca során. Ember legyen a talpán, aki dönteni tud majd.

Mielőtt azonban a remegő lábú zsűrit sajnáltatnám, inkább erőteljesen buzdítok a részvételre, hiszen ezúttal a közönség, ha lehet, még inkább beleszólhat a döntésbe. Ahogy eddig is, most is lehet szavazni a zenekarokra, ám a netes voksolás helyett ezúttal a helyszínen lehet mindezt megtenni.

Érdemes tehát eljönni, mert a szavazók között napi páros EFOTT-jegyet, Titánok-, illetve zenekari pólókat, CD-ket és egyéb csecsebecséket sorsolunk ki. A mókába pedig remek sajtópartnerünk, a NOWmagazin is beszáll.

Szóval senki ne feledje, június 15., szerda 19 óra, Közgarden, Budapest, Ráday utca 43–45.

Gourmand

A srácok valami olyasmit hoztak, ami egyáltalán nem szokványos. A színpadi önmegvalósulásuk egy üdítő színfolt minden tekintetben, improvizatív játékuk oltárira ül. A legutóbbi fellépésükhöz képest még monumentálisabb felállást ígértek, amit lelkesen várunk!

S hogy milyenek a mindenevők? Ez a nagy kedvencünk, Nyelvemlék, szíves fogyasztásra!

The Royal Freak Out

Lendület. Erő. Közös halál a színpadon. Nagyon röviden összefoglalva ezt hozzák Farkas Balázsék. S ami külön menő itt ebben a nagy 2 perc 30 másodperces, patikamérlegen készített, tünci számok végtelenjében, azok a gitárszólók! Az elborult „királyiak” úgy hozzák ezeket a hat-nyolc perces agymenéseket, hogy fel sem tűnik, mert az ember minden pillanatát élvezi. (Jó, 12-14 perces Pink Floyd-számokon szocializálódott arcok, mint amilyen én vagyok, könnyített helyzetben vannak, de ez nem csak rám érvényes!)

No és hogy is néz ki mindez a gyakorlatban? Az egyik nagy kedvencben, a Let Go című etűdben mindenki meggyőződhet róla!

Watch Me

Az izgalmas témákkal és azok feldolgozásával támadó csapat úgy robbant be az éterbe, mint Quintus Sertorius két légiójával Pompeius többszörös túlerőben lévő, ám visító kismalacként megriadt katonái közé. A nálunk premierező Naked Man egy szuper dal, s így lassan több százszor végighallgatva egyre inkább az az érzésem, ez a huncut dallam a 80-as évekbe szeretne visszacsábítani. Azt meg külön jó látni, hogy a mélyen tisztelt köznek is bejön, hiszen a srácok klipje lassan a 60 ezret ostromolja!

Ember legyen a talpán, aki választani tud! Ha pedig tudjátok, kit támogatnátok, érdemes hát betoppanni szerdán, s nemcsak a nyeremények, hanem a remek koncertek miatt is. A behopp ezúttal is kerek nulla forint lesz! Mindenkit várunk!

További érdekességekért érdemes követni rovatunk Facebook-,Tumblr- és Instagram-profilját is. Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »