Exkluzív interjú a megvert magyar kamionsofőrrel

Arcsérülései miatt egy Lille-i kórházba kellett vinni a csütörtök hajnalban megvert magyar kamionost. A férfi hazaszállításáról a munkáltatója gondoskodik – közölte Menczer Tamás, a külügyi tárca sajtófőnöke.

“Hajnali négykor arra keltem fel, hogy az autó nagyon mozog, kinéztem, és akkor láttam, hogy a kamion végénél ott áll egy-két ember. Kiszálltam, rájuk szóltam, de ők nem mentek el. Hirtelen még három ember előkerült, és tettleg bántalmaztak. Visszamenekültem a fülkébe, de a két oldalablakot rám törték, bemásztak a kamionba és ütlegelni kezdtek. Sikerült beindítani az autót, erre kimásztak, de nem tudtam elindulni, mert tiszta vér voltam. Egy arra járó francia autóst kértem meg, hogy hívjon mentőt és rendőrt – mondta a megvert férfi.

Clipboard01

“A kórházban elláttak, majd átvittek a sürgősségi osztályra, ahol kaptam infúziót és négy helyen összevarrtak. Az arcom annyira fel van dagadva, hogy alig tudok beszélni, a műfogamat kiverték és több saját fogam is meglazult. Az éjszakát egy szállodában töltöttem, de ma is bent voltam a kórházban, csináltak egy CT-t is” – mondta Bárándy Attila.

“Ma éjjel négykor arra riadtam, hogy vernek. Nem tudtam visszaaludni sem a hotelben, sírtam. Halálközeli élmény volt, nem tudtam, hogy mi lesz ebből, egyáltalán túlélem-e” – mondta a férfi.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »