Exit Poll, vagyis Kilépési Szavazás Nagy Britanniában (rövid helyszíni tudósítás)

Üdvözlet  Londonból minden NIF- Olvasónak!A sok eső miatt a repülőtértől a város felé a jobboldali sínpár között, kilométereken át patak hömpölygött. Ezen a hosszú szakaszon leállt a vonat robogása és csak lassan, lépésben, meg-megállva haladtunk.Az apácák milyen rendfőnöki utasítást követtek?

A szavazás napján is volt egy zápornak éppen nem nevezhető, sűrűbb eső, és utána hamarosan szemerkélésbe váltott az időjárás.

A Camden Market környékén egy szavazó helyiségbe bepillantottunk: üres volt, úgy értem egy szál szavazó sem volt benne. Pedig már egy ideje nem esett és nagy volt a gyalogos forgalom az utcákon.

A Kings Cross téren elkapott az eső. Pontosan egy McDonalds előtt voltunk, mikor nagyon nekikeseredett: berohantunk a McDonaldsba és szalmakrumplit rendeltünk. A magas székekre felülve bámultunk ki a térre. Az eső hamarosan elállt és a téren, a Szent Pongrác templom felőli sarkában, megjelent egy öreg és egy fiatal férfi, akik, habár kampány csend volt, mégis szendvicsemberekként reklámozták az EU-ban maradást és szórólapokat osztogattak.Boris Johnson, London volt polgármestere, lehet Cameron leváltásara törekszik, minden újságban szerepel és az EU-ban maradásra hívja fel a választókat. A pakisztáni, új London-polgármester mélyen hallgat, nem nyilatkozik, nem mer egyik táborhoz sem tartozni. Gondolom ez a helyes viselkedés egy polgármester számára. Allah reklámokat az emeletes buszok oldalán nem láttunk, de annál több színes bőrűt és mindenféle fajta embert, cifrábbnál cifrább kalapokban, sapkákban és hajmeresztő frizurákkal, lepedőkben meg egyéb más furcsa ruhadarabokban.Nigel Farage EP képviselő a kilépni akarok legfőbb szószolója!Miközben írom ezt a rövid beszámolót vetek egy-egy pillantást az élő szavazat számlálóra. Felment 51,9-re, de most visszaesett újra 51,6%-ra.Itt követem a pillanatnyi szavazatszámlálást:http://www.msn.com/en-gb/news/uknews/eu-referendum-results-live/ar-AAhqSs6?ocid=wisprReggel 3-kor, magyar idő szerint, vezetett a kilépés 50,9%-kal. Most 4.10-kor 51,6%-ra nőtt. 4.25-kor lecsökkent 1 tizeddel 51,5%-ra.Újra, a beszámolom közzététele előtt, rápillantottam a szavazatszámlálóra: 51,7% a kilépők javára! 5 óra 40 perc van, magyar idő szerint. Megpróbálok egy rövidet aludni még, de érzem nem fog menni! Nem megy az elalvas: 6.10-kor ujra emelkedöben a kilépök 51,8%. Az EU-nak vége? Nagy Britanniának vége?Cameron Cameleon leadta szavazatát!Ilyen nagy méretű lepedőt (molinót) is láttam (természetesen angolul):Szeretjük Europát!Utáljuk az EU-t!Lehet győznek a kilépek-szavazatok, pedig a Jo Cox halálát nagyon kihasználta a Pro-EU propaganda!!! Kíváncsi vagyok mikor jelennek meg az összeesküvés elméletek a halálával kapcsolatban. Az újságok tele vannak a gyászoló, most már árva gyermekeivel és az özvegy férjével. Tegnap tudósítottak az újságok a temetésről is, ami felér egy hatalmas propagandával a szavazás napján.Juncker fenyegetéssel felérő nyilatkozatával vannak tele az újságok, miszerint, -ha kilépik Nagy Britannia, ha benn marad-, semmilyen új megegyezés nem lesz! Ha a kilépésre szavaznak, akkor az nem egyik napról a másikra fog megtörténni! A belépés az egyik napról a másikra lehetséges, de a kilépés az nem!A skótok nyíltan fenyegetőznek, hogy kilépés esetén ők az EU tagjai akarnak maradni és a függetlenségi népszavazást újra megszervezik!Nagyon lassú az internetem.Ha egy új oldalt nyitok meg, akkor a túl lassú internet miatt legtöbbször a szerverek kidobnak.Ha tudok még jelentkezem!barátsággalTransyadminNemzeti InternetFigyelő (NIF)
Kategória:Beszámoló, EU Tagged: EU vége, Nagy Britannia vége, REFORMOK KELLENEK, skót függetlenségi népszavazás


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »