Évekig tartó vizsgálat – Egyenesen

Adás:
2018. február 13., kedd 19.00
2018. február 14., szerda 0.30
2018. február 14., szerda 13.05

Évekig tartó vizsgálat
Egyre jobban dagad az Elios-botrány, amiben a miniszterelnök veje is érintett, miközben a kormányzati kommunikáció másra próbálja hárítani a felelősséget. Mit tehet az ellenzék? Karácsony Gergelyt kérdezzük.

Üvöltözés
Pánikolnak a zalaegerszegi fideszesek az Tiborcz-botrány miatt. Megfélemlítés, kapkodás, visszavont határozat – mi folyik a képviselőtestületben? A stúdióba várjuk az MSZP zalai alelnökét.

Lesz vita
Miniszterelnök-jelölti vitát akarnak az emberek – a V18 csoport most megszervezi. Holoda Attila lesz a vendégünk.

Szélsőjobb térnyerés

Igény van a szélsőjobboldali radikalizmusra – ezt már a Fidesz is felismerte. Szélsőjobboldali párt lett a kormánypártból? Erről is kérdezzük Krekó Péter politológust.

Kormánycsápok
A Budapest Bank vezetésébe ültették Rogán Antal egyik bizalmasát. Sokan azt valószínűsítik, hogy három pénzintézet összegyúrásával egy óriásbankot akar létrehozni a kormány. Itt lesz Bodnár Zoltán, volt MNB alelnök.

Legnagyobb gondok
Egészségügy, korrupció, szegénység – emiatt aggódnak a leginkább a magyarok. Hiába a kormányzati propaganda, a terrorizmus és bevándorlás kevésbé aggasztja az embereket. Kálmán Olga erről is beszélget Dömsödi Gáborral és Para-Kovács Imrével.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »