Évadnyitót tartottak (Kézdi-Orbai Kerületi Ifjúsági Lelkészség)

Évadnyitót tartottak (Kézdi-Orbai  Kerületi  Ifjúsági  Lelkészség)

Szeptember 16–17-én tartották a Kézdi-Orbai Kerületi Ifjúsági Lelkészség évadnyitóját – tájékoztatott a romkat.ro. Ez alkalomból 25 fiatalból álló csoport kereste fel Gelencét Olasz Béla kerületi ifjúsági lelkész és Mészáros Tünde hitoktató társaságában.

A program célja, hogy a részt vevő fiatalok a szellemi és lelki gazdagodás mellett megtapasztalják a közösségi lét dimenzióit. Az első nap vacsorával és közös hangolódással kezdődött, majd a fiatalok élményalapú csapatépítő tevékenységen vettek részt, ez az önismeret fejlesztését célozta, ugyanakkor a csoportdinamikába engedett betekintést. Szep­tember 17-én közös kiránduláson voltak, azt követően pedig a résztvevők az elmúlt időszak tapasztalatait osztották meg.

Hírdetés

Az évadnyitón a kerületi ifjúsági lelkészség következő időszakban megszervezendő programjairól is szó esett. Érdekes előadás-sorozatot tart majd Borota Gábor pszichológus, melyeken a mai függőségek sokaságát veszik sorra, a tematikus előadásokon szülők és gyermekeik egyaránt részt vehetnek. December 3-án adventi kerületi lelki napot tartanak, ezt idén a Kézdi-Orbai Kerületi Ifjúsági Lelkészség, a Kézdi-Orbai Főesperesi Hivatal, valamint a kézdivásárhelyi Szentháromság-plébánia közösen szervezi meg.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »