Európa, jövünk! DAC – Zsolna 3:1 (Képek, videó)

Európa, jövünk! DAC – Zsolna 3:1 (Képek, videó)

5 fordulóval a vége előtt hét pont a DAC előnye a negyedik helyen álló Zsolna előtt. A Fortuna liga első három helyezettje indulhat a nemzetközi kupában.

A DAC ma fontos lépést tett a nemzetközi porond felé, amikor jó és magabiztos játékkal hazai pályán legyőzte a bajnok Zsolnát.

A MOL Arénában közel 8 ezer néző, egész pontosan 7925-en űzték, hajtották Kalmárékat 90 percen keresztül.

Mindkét csapat támadó felfogásban lépett pályára, a félidő első felében a Zsolna előtt is több helyzet adódott, melyre a 25.percben Kalmár válaszolt. A utóbbi hetekben bombaformában játszó Bayo mellett Pambou és Davis is jól muzsikált, és Vida Kristopherre sem lehetett panasz. A DAC ügyesen adogatva, a szélek bejátszásával jól szövögette támadásait.

A 27. és a 31.perc között 4 perc alatt kétszer is betaláltak a sárga képek. Először az immár harmadik meccsén harmadik gólját szerző Bayo csapott le egy labdára és talált a hálóba, majd nem sokkal később Davis beadása után Ljubičič fejjel volt eredményes.

A második félidőben sem forgott veszélyben a DAC győzelme. A zsolnaiak a 61. Percben Diaz révén ugyan szépítettek, de a hazaiak továbbra is merészen játszottak. Hét perccel később ismét Davis adott be egy labdát, melyet a vendégek játékosa, Králik védhetetlenül a saját hálójába fejelt. Ezzel ki is alakult a 3:1-es végeredmény.

A hátralévő percekben a DAC a lelátó buzdítása közepette sem állt le, így igazi fieszta hangulatban fejeződött be a mérkőzés, ahogy azt a Körkép.sk kamerája a lelátóról meg is örökítette.

Cikkünket hamarosan továbbki képekkel és videóval frissítjük.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »